a female nurse smiling

Sobre Nosaltres

Serveis de qualitat a Brussel·les, Bèlgica
Missió

La missió de Mejorando Tu Salud Día A Día és proveir serveis de salut adaptats a les necessitats i exigències dels nostres pacients, recolzats al nostre capital humà, l’excel·lència de l’assistència i la recerca d’avantguarda tecnològica, tot això basats en els principis de la medicina natural, en la prevenció de malalties i en el maneig duna terapèutica complementàries, més humana i afectiva. El pacient és el motiu més important de la nostra clínica i aquest principi prevaldrà en qualsevol relació o servei que s’atorgui a la comunitat.

Visió

La visió de Mejorando Tu Salud Día A Día és una nova dimensió del concepte de la medicina natural, basats en la salut i el benestar físic, mental, emocional, espiritual, social i ambiental.

Mejorando Tu Salud Día A Día es va inaugurar l’any 2021. La filosofia d’aquest consultori és donar atenció personalitzada i de qualitat als pacients, sempre salvaguardant-ne la integritat. Pels anys d’experiències, he entès que els fàrmacs no curen cap patologia, sinó que, per contra, asseveren aquestes patologies.

Valors de Mejorando Tu Salud Día A Día

 • Servei

  Estem sempre disposats a satisfer les expectatives dels nostres clients i usuaris a través de la millora contínua de l’atenció i el compromís del nostre equip humà.

 • Compromís

  Dur a terme allò promès o pactat; obligació adquirida per aconseguir un bon exercici i merèixer la credibilitat.

 • Respecte

  Actitud de comprensió per les altres persones que ens permet tractar-les amb consideració i tolerància.

 • Disciplina

  Observació permanent i per convicció de conductes correctes i acceptades socialment per aconseguir la convivència d’un grup humà.

 • Sensibilitat

  La nostra manera d’actuar i treballar és conseqüent amb els nostres principis i valors, generant així confiança envers la nostra actitud i la nostra feina per part de clients i usuaris.

 • Honestedat

  La nostra forma d’actuar i treballar és coherent amb els nostres principis i valors, generant així confiança envers la nostra actitud i la nostra feina per part de clients i usuaris.

La Història

Francisco Fernández

Dr. Francisco Fernández

El meu nom és Francisco Fernández vaig néixer a Caracas (Veneçuela) Districte federal capital, des de petit sempre m’agrado l’esport pel que des de petit vaig començar a estudiar arts marcials i veient les múltiples lliçons que es produïen als entrenaments i tornejos decidit entrar a la facultat de ciència de la salut de la universitat central de Veneçuela, ja tornat començament a treballar a diversos hospitals del país primerament en caraques i ja després a l’interior del país Aragua on treballo a l’hospital general de Maracay en urgència, clínica calicant en la unitat de prevenció de la salut en pacients diabètics, i en les ambulàncies de sermedica serveis mèdics per a la vida.

Ja després em trasllado a Espanya on segueixo la meva feina a diversos hospitals i on realitzo una especialitat en oncologia i cures pal·liatives per la universitat d’Alcalá de henares, i diverses formació en diverses àrees de salut, i després em trasllado a Brussel·les on treballo diversos llocs com psiquiàtric i centre d’alcoholisme, residències de gent gran, hospital general i ja després hospital especialitzat en oncologia.

Vist la deficiència que té els fàrmacs decideixo emprendre estudis a l’àrea de la naturopatia i homeopatia a través de la universitat miguel de cervantes i l’institut euronova a més de formació en medicina nutricional cel·lular activa on realitzo un màster en aquesta especialitat, la qual cosa m’encanta i veig que amb la Medicina Integrativa podem ajudar moltes persones.

Whatsapp número: +32486315795

Neomar Semprún-Hernández

Neomar Semprún-Hernández LPC

El Professor Neomar és Biòleg – Immunòleg, científic basat en l’Evidència científica amb 16 anys d’experiència en la investigació d’immunoneurogastrometabolisme i nous tractaments en el maneig dels Trastorns de l’Espectre Autista (TEA), complementat amb investigació en Immunomicologia i Malalties Infeccioses. És assessor en salut basat en evidència pares de nens amb TEA i qualsevol patologia associada a inflamació. Promou el consum d’una alimentació immunomoduladora i l’ús d’immunomoduladors que elabora juntament amb el seu equip de manera individualitzada per a cada assessorat i pacient. Va ser Professor universitari a diversos països de Llatinoamèrica on va col·laborar activament com a mentor d’investigadors júnior. És membre de Societats Científiques Internacionals exercint càrrecs directius. És revisor a revistes científiques, autor de publicacions científiques i és conferencista convidat sobre el bioabordatge integral dels TEA. A més, lector àvid, esportista i amè conversador en temes d’història.

Actualment és el Director Executiu (CEO) de la Unitat d’Immunologia “Professora Nola Montiel” on, juntament amb el seu equip, fan consultes mèdiques, nutricionals, genètiques i de networking científic; dicten Master tallers i cursos per a pares i professionals i produeix evidència que publica periòdicament.

correu electrònic: neomar.semprun@gmail.com

Damaris Cortés-Figueroa

Damaris Cortes-Figueroa LPC, MS/P, NCC

Damaris Cortés-Figueroa parla tres (3) idiomes: anglès, espanyol i llenguatge de senyals americà (ASL). Damaris va néixer a Puerto Rico i es va mudar als Estats Units quan tenia 18 anys. A Damaris li encanta escoltar i parlar amb la gent. El seu objectiu és guiar-los perquè identifiquin les seves fortaleses i facin allò que estimen. També ajuda les persones a identificar les seves debilitats i les anima a veure el que és positiu del que és negatiu.

Qualificacions i antecedents
Damaris Cortés Figueroa va obtenir el seu Mestratge en Ciències en Psicologia de la Universitat de Phoenix el juliol de 2013, també va obtenir el seu mestratge al programa de conselleria de la Universitat de Liberty. Damaris es va graduar amb Magna Cum Laude dels dos programes. Damaris també va obtenir la seva Llicenciatura en Psicologia de la Universitat de Phoenix el 2011, en què es va graduar amb un GPA de 3.9. El 2009, va completar la seva especialització en Arts en Gestió de Serveis Humans/Treball Social. El 2014, Damaris va completar la Certificació de Conseller Nacional (NCC).

Durant el seu programa de postgrau, va realitzar una passantia de sis anys a Access Family Services a Asheville, Carolina del Nord. Allà va treballar amb nens i adults de totes les edats. Va proporcionar teràpia individual i familiar als clients, independentment del seu gènere, raça o nivell socioeconòmic. Els seus clients eren nens (de 2 anys en endavant), adolescents, adults, parelles i famílies. Les diverses poblacions i situacions que ha tractat són problemes emocionals, trauma, ansietat, depressió, treball de dol, TEPT, TDAH i capacitació per a pares, entre d’altres.

Va brindar teràpia individual a adults de la comunitat amb diversos diagnòstics de salut mental, que incloïen ansietat, depressió, trastorn bipolar i trastorns de la personalitat. També va facilitar un grup setmanal de salut mental infantil centrat en els grups de trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH), trastorn depressiu major (TDM) i violència domèstica. Com a LPCA, ha treballat amb joves brindant serveis intensius a la llar i com a terapeuta ambulatòria tant per a nens com per a adults.

Actualment, Damaris ha completat més de quatre mil cinc-centes (4,500) hores de conselleria / psicoteràpia supervisada per al Conseller Professional Llicenciat (LCMHC) / Llicenciat. Damaris treballa com a conseller ambulatori/escolar, brindant serveis tant a nens com a adults. Alguns dels problemes que aborda actualment inclouen: comprensió i maneig de l’ansietat, comportaments desafiadors, trastorn bipolar, trastorn de l’espectre autista (TEA), trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH), així com navegar per una nova salut mental i / o salut física. diagnòstic. També treballa amb clients que han experimentat o estan experimentant divorcis, dol, abús de substàncies i addicció i depressió.

L’orientació teòrica de Damaris és integradora. Ella està fortament influenciada pels enfocaments de conselleria cognitivoconductual, dialècticoconductual i centrat en la persona i centrat en solucions. Ella busca una relació segura, ètica i consistent amb els seus clients mentre desafia el client a observar les formes en què el pensament del client impacta al seu món. L’objectiu de Damaris és ajudar els seus clients a guanyar autonomia i independència a la seva vida diària mentre treballen de valent per assolir els seus objectius identificats.

Les àrees de competència de Damaris inclouen: teràpia cognitivoconductual (TCC), tècniques dialèctiques conductuals, Triple P, psicoeducació, teràpia de joc, tècniques de respiració, tècniques de posada a terra i millora de les relacions.

Telèfon: 828-489-7002
correu electrònic: damaris@dcwellnessinc.org